Електромобілі : комфорт, якість та економічність

Автор
Татьяна Скалацка | 13:41, 12.08.2019
 Поділитися

Поділитися в

Електромобілі – це комфортні, сучасні та екологічно чисті автомобілі, які приводяться в рух лише одним електродвигуном, а не двигуном внутрішнього згоряння, що допомагає економити на маслі, запчастинах та замінниках, що є частиною обслуговування автомобілів з ДВЗ.

 


Функціонуючи лише на сучасних батареях та чистій відновлювальній енергії електрокар дозволяє не лише заощаджувати кошти водія, а й позитивно впливає на збереження довкілля.
Електромобілі працюють за допомогою сучасних батарей і чистої відновлюваної енергії електрики.
Запас ходу сучасних електромобілів коливається від 145 км до 600 км, що дозволяє комфортно користуватися ними в місті
 і передмісті. Варто тільки завести безшумний електродвигун, щоб відчути переваги сучасної машини, яка абсолютно нічим не поступається своїм бензиновим аналогам, а в дечому навіть випереджає їх. Покращена динаміка електромобіля і звук вітру на швидкості не замінюється звичним «риканням» бензинового двигуна. Електромобілі повністю екологічні й не виробляють жодних викидів в атмосферу.
Сьогодні звертаю вашу увагу на
Nissan LEAF, але пізніше у наступних публікаціях з’ясуємо, якомога більше про електромобілі різного вигляду та типу використання.

 

 

За кермом нового Leaf однаково респектабельно виглядатимуть жінки та чоловіки будь-якого віку. Домогтися такого ефекту в автомобільній промисловості не так вже й просто. Маркетологи автопрому вже давно знають, яку машину ви купите у 25 років, яку в 40 і яку в 50. Nissan зробив машину поза віком, поєднавши агресивну юнацьку і благородну, зрілу зовнішність в одному автомобілі.
«Відтепер
Leaf – це хай-тек в чистому вигляді»
Кожен з нас шукає найкраще за доступною ціною, порівнюючи кількість витрат та його можливий збуту в разі можливості купити щось новіше, електромобілі набувають шаленої популярності тому завжди є можливість отримати задоволення від використання, а під час продажу відсутність зайвих питань.
Це вигідне інвестування в здорове майбутнє. Це технології. Це нові стандарти комфорту і життя.

www.facebook.com/electroallianceua Дізнайся Більше з Нами!

comments powered by HyperComments

Останні публікації автора