Компанія Nissan представила електричний концепт-кар з майбутнього

Автор
Татьяна Скалацка | 08:32, 12.09.2019
 Поділитися

Поділитися в

Компанія Nissan на міжнародному автосалоні в Женеві представила Концептуальній кросовер  IMX KURO, обладнаний повністю електричною установкою.

Автомобіль створений на базі концепт-кара IMx, в перше показаного на Токійському автосалоні в жовтні 2017 році. Машина побудована на новій платформі електромобілів Nissan.

«Серце» IMX KURO– два електродвигуни, розташовані на передній і   задній осях: це забезпечує повний привід. В сукупності вони володіють потужністю в 320 кВт ( 435 кінських сил) і забезпечують крутий момент в 700 Н*м.

Енергія надходить від акумуляторної батареї з великою ємністю, яка сконструйована, для збільшення щільності енергії. Батарея забезпечує пробіг більше 600 км без підзарядки.

Крім того, концепт передбачає застосування майбутньої версії системи самоврядування Pro PILOT, здатної повністю працювати автономно.. Коли водій вибирає режим Pro PILOT, система  прибирає рульове колесо під панель управління і відкидає спинки всіх сидінь. Це створює більше вільного місця для водія і дозволяє всім людям в салоні розслабитися і насолоджуватися спілкуванням. Коли обраний ручний режим управління, система повертає рульове колесо і сидіння в початкове положення, плавно передаючи управління людині.

Nissan обіцяє, що за допомогою системи штучного інтелекту водій може оперувати функціями панелі управління, використовуючи тільки рух очей і жести рук. Такий інтуїтивно  зрозумілий інтерфейс, зменшує кількість фізичних органів управління і перемикачів.

comments powered by HyperComments

Останні публікації автора