метизная компания

Держпродспоживслужба в Сумській області оштрафувала аптеку за порушення рекламного закону

Економіка | 13:27, 18.03.2019
 Поділитися

Поділитися в

Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області 9 серпня 2018 року було виявлено, що у вітрині Аптеки “МЕД-СЕРВІС” за адресою вул. Горького, 41, м. Суми розміщено рекламу знижок без зазначення їх дати початку та закінчення, що є порушенням вимог ч. 5 статті 8 Закону України “Про рекламу”.

За результатами розгляду матеріалів по даній справі 17.10.2018 начальником Головного управління було прийнято рішення про накладення на суб’єкта господарювання штрафних санкцій за порушення законодавства про рекламу в розмірі 5083,00 грн.

У зв’язку з несплатою даного штрафу начальником відділу правового забезпечення був підготовлений та направлений позов до Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

Під час судового розгляду даної справи, відділом правового забезпечення була доведена законність проведеної перевірки та застосованих штрафних санкцій, у зв’язку з чим рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду зазначений штраф було стягнуто з суб’єкта господарювання.

Головне управління Держпроспоживслужби в Сумській області в черговий раз наголошує суб’єктам господарювання про те, що розміщення реклами про знижку цін на продукцію без зазначення терміну дії тягне за собою дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність відповідно до закону

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: