метизная компания

Департамент інфраструктури зекономив державні кошти у Сумах

Економіка, ЖКГ | 14:18, 13.11.2018
 Поділитися

Поділитися в

Департамент інфраструктури міста протягом I півріччя поточного року завдяки системі електронних державних закупівель PROZZORO заощадив понад 6 мільйонів гривень. Про це стало відомо під час чергового засідання виконавчого комітету.

“З 1 січня по 30 червня департамент опубліковував оголошення про проведення публічних закупівель через електронну систему ProZorro на загальну суму 126,3 мільйонів гривень. З них на 17,4 мільйонів гривень провели переговорну процедуру та уклали договір на закупівлю електричної енергії на потреби міста. По решті ж коштів, а це 109 мільйонів гривень, оголосили відкриті торги. З першого разу провели торги на суму 75,2 мільйонів гривень, в результаті були укладені договори на суму 70,1 мільйонів гривень”, – говорить  директор департаменту інфраструктури міста Григорій Яременко.

Загальна сума економії бюджетних коштів за підсумками проведених електронних закупівель склала 5 мільйонів гривень.

З другого разу торги провели на суму 28,8 мільйонів гривень, оскільки першого разу не було достатньої кількості учасників. У результаті торгів уклали договори на суму 27,7. Тут зекономили понад 1 млн гривень.

Також Григорій Яременко зазначив, що в системі електронних державних закупівель PROZZORO опубліковано 174 звіти про укладені договори, вартість яких дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень. А на офіційному державному інформаційному порталі Є-Data оприлюдено 708 договорів, укладених профільним структурним підрозділом на виконання робіт в межах повноважень.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: