метизная компания

Держекоінспекція оштрафувала шосткинський «Водоканал»

Економіка, ЖКГ | 19:11, 26.01.2019
 Поділитися

Поділитися в

Держекоінспекція в Сумській області підвела підсумки проведених заходів держнагляду за 2018 й рік. Згідно з наданими даними, протягом року інспекцією було проведено 998 перевірок (485 планових та 513 позапланових) на 447 об’єктах державного нагляду області.

Складено 870 протоколів про адміністративні правопорушення, до адміністративної відповідальності притягнуто 807 осіб на суму штрафів 188, 396 тисяч гривень, 70 протоколів про адміністративні правопорушення передано для розгляду в суд. До правоохоронних органів передано 36 матеріалів про порушення природоохоронного законодавства, в тому числі 15 з ознаками кримінального злочину, за результатами розгляду яких порушено 7 кримінальних проваджень.

Як повідомляє Держекоінспекція, протягом 2018 року було проведено позапланову перевірку одного підприємства Сумської області, яке віднесено до Переліку 100 об’єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля на загальнодержавному рівні, КП ВУВКГ м. Шостка. Перевірка проводилася з виконання виданих раніше приписів.

В ході заходів контролю встановлено невиконання пункту припису про недопущення скидання стічних вод з перевищенням встановлених нормативів ГДС (гранично допустимого скиду). До адміністративної відповідальності притягнуто 1 особу за ст. 188-5 КУпАП на суму 255 гривень. Також розраховані збитки за фактом забруднення поверхневих вод на суму 4979,74 гривень, які сплачені в повному обсязі.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: