метизная компания

Для “Сумитеплоенерго” розрахують нову орендну плату

Економіка, ЖКГ | 20:13, 6.11.2018
 Поділитися

Поділитися в

Депутати Сумської міськради підтримали рішення про проведення оцінки цілісного майнового комплексу з виробництва, транспортування тепла та електроенергії, який із вересня 2005 року перебуває в оренді ТОВ «Сумитеплоенерго» (СТЕ).

Оцінка буде проводитися станом на 30 листопада 2018 р. Департаменту ресурсних платежів доручено створити комісії з проведення оцінки та інвентаризації комплексу (їх склад буде погоджувати мер), а СТЕ має надати всі необхідні документи для аудиту.

На підставі акту проведеної оцінки та діючої методики розрахунку орендної плати департамент ресурсних платежів розрахує нову орендну плату для СТЕ і підготує відповідне додаткову угоду до основного договору оренди.

Нагадаємо: 1 грудня 2017 року міськрада внесла зміни в методику, збільшивши ставку за оренду ТЕЦ із нинішніх 3% до 10%. За попередніми розрахунками департаменту, у результаті переоцінки цілісного майнового комплексу і підвищення орендної ставки орендна плата для СТЕ підвищиться приблизно втричі у порівнянні з нинішньою.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: