метизная компания

Дмитро Костєнніков: “У процесі децентралізації, міграційні послуги – одні з найзатребуваніших”

Економіка | 17:23, 29.12.2018
 Поділитися

Поділитися в

Більше 36 мільйонів гривень перерахували міграційники Сумщини протягом 2018 року до бюджетів різних рівнів за надання адміністративних послуг у сфері міграції
Сфера адміністративних послуг є і надалі залишається чи однією із найзатребуваніших серед населення. Міграційні процеси тривають постійно. За отриманням адміністративних послуг до підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Сумській області щорічно звертаються десятки тисяч громадян, розповідають в обласному Управлінні ДМС.

«На сьогоднішній день в країні активно тривають процеси децентралізації. Як наслідок, кошти, сплачені громадянами за отримання адміністративних послуг зараховуються до місцевих бюджетів за місцем надання таких послуг», – зазначає керівник міграційної служби області Дмитро Костєнніков.

Традиційно, найбільше перерахувань протягом 2018 року здійснено по місту Суми – бюджет обласного центру поповнено на більш ніж 13 млн.грн . Територіальні підрозділи міськрайонного значення, які спрацювали «в плюс» більш ніж на півтора мільйона гривень в частині наповнень місцевих бюджетів це – Конотопський, Охтирський, Роменський, Шосткинський районні відділи Управління, відзначають міграційники.

«Слід відзначити також Білопільський, Глухівський, Кролевецький, Лебединський, Тростянецький підрозділи, що спрацювали в даному напрямку, незважаючи на суттєво меншу кількість населення в розрізі районів, більш ніж на півмільйона гривень», – підкреслив Дмитро Костєнніков.

Окремо, кошти за надання адміністративних послуг зараховувалися до державного бюджету. Протягом 2018 року сума таких перерахувань з рахунків Управління ДМС України в Сумській області склала понад 10,5 млн.грн., додають у міграційній службі.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: