метизная компания

На Сумщині розпочали монетизацію пільг

Економіка | 11:05, 6.11.2019
 Поділитися

Поділитися в

Пільги призначаються відповідно до законодавства України. З 1 жовтня змінився лише механізм їх надання. З цього часу пільги на оплату житлово-комунальних послуг надаються у грошовій безготівковій чи готівковій формі.

Пільги у готівковій формі призначені з початку опалювального сезону на підставі поданих особисто до 15 жовтня заяв до органів соціального захисту населення. Виплата пільг у грошовій готівковій формі здійснюється шляхом перерахування структурним підрозділом з питань соціального захисту населення коштів на рахунок пільговика, відкритий в установі уповноваженого банку, або через поштові відділення.

Враховуючи, що відповідний механізм запроваджується в Україні вперше, через неточності в базі даних з технічних причин можуть бути випадки ненарахування окремим особам пільги за жовтень 2019 року. У такому разі необхідно звернутися до органу соціального захисту населення за місцем проживання. Сума пільги у такому випадку за жовтень буде донарахована в наступному місяці, пише сайт ОДА.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: