метизная компания

Сумські роботодавці отримують підтримку від держави на час карантину

Економіка | 19:25, 24.05.2020
 Поділитися

Поділитися в

Міський центр зайнятості інформує щодо виплат роботодавцям Сум коштів на час карантину, передбачених державою.

Щоб зменшити фінансове навантаження на підприємців, запобігти їх банкрутству й зберегти наявні робочі місця, держава допомагає представникам малого та середнього бізнесу, які скоротили чи припинили діяльність в умовах протидії коронавірусній хворобі, виплачувати зарплату найманим працівникам на період карантину.

За допомогою по частковому безробіттю на період карантину до Сумського міського центру зайнятості звернулись 249 роботодавців для виплати допомоги 1771 працівнику. Станом на 22 травня 2020 року прийняті позитивні рішення про надання допомоги по частковому безробіттю 166 роботодавцям нашого міста. Працівники підприємств, які першими подали необхідні документи, вже отримали на свої рахунки грошову підтримку. Наразі триває активна інформаційна кампанія серед роботодавців міста та оформлення документів на отримання виплат по частковому безробіттю.

Нагадаємо, Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину затверджено Постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 306, яка набрала чинності 28 квітня 2020 року.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: