метизная компания

Сумський бізнес звільнили від орендної плати за комунальне майно

Економіка | 20:35, 3.04.2020
 Поділитися

Поділитися в

За таке рішення на сесії проголосували депутати Сумської міськради. Від орендної плати на час карантину звільняються підприємці тощо, які орендують комунальну власність Сумської ОТГ.

Про це інформує Суспільне.

Департамент забезпечення ресурсних платежів має припинити нарахування орендної плати за користування майном Сумської міської ОТГ наступним орендарям:

  • з 12 березня і до закінчення карантину – орендарям, які розміщуються в садочках, школах, закладах позашкільної освіти та кінотеатрі Сумської міської ОТГ;
  • з 17 березня – орендарям, які фактично використовують майно комунальної власності Сумської міської ОТГ для розміщення об’єктів торгівлі, ресторани, бари, кафе, їдальні (окрім тих, що забезпечують харчуванням заклади охорони здоров’я, державні установи), кіоски; перукарні, салони краси, СПА-салони, манікюрні кабінети, бані, сауни, ательє, майстерні з ремонту одягу, взуття, техніки та інші побутові заклади та гуртки.

Це рішення не стосується продовольчих, АЗС (АГНКС), аптек, магазинів ритуальних товарів і послуг.

Також рішення не діє на орендарів, щодо яких встановлено факт використання орендованого майна Сумської міської ОТГ для здійснення господарської діяльності всупереч запровадженим в установленому законодавством порядку обмеженням. Вони від нарахування та сплати орендної плати – не звільняються.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: