метизная компания

Зібрати урожай сумські аграрії зможуть з новою сільгосптехнікою

 Поділитися

Поділитися в

Сумська філія ПриватБанку пропонує аграріям області придбати вітчизняну та імпортну сільгосптехніку за схемою фінансового лізингу.

Для того, щоб по осені зібрати великий урожай, потрібно або докласти багато фізичних зусиль, або купити ефективну сільськогосподарську техніку, за допомогою якої обробка великих або складних ділянок стане набагато легше. Але не завжди у сільгосппідприємств є наявні вільні кошти для закупівлі обладнання. ПриватБанк запустив схему фінансового лізингу, яка допоможе сумським землевласникам оплатити техніку за рахунок прибутку від її використання.

“Головним завданням на сьогодні є надання своєчасної практичної допомоги сільськогосподарським підприємствам у підготовці та проведенні в агротехнічні терміни комплексу польових робіт, – розповідає Ігор Чернявський, керівник ПриватБанку на Сумщині. – Завдяки програмі лізингу не потрібно виводити з обігу всі 100 відсотків вартості покупки. Аграрії можуть оплатити техніку частинами за рахунок прибутку від її використання”.

Лізинг сільгосптехніки дозволяє українським аграріям вирішити питання розширення парку сільгосптехніки (як вітчизняної, так і імпортної) за вигідними відсотковими ставками: 0,1% річних при терміні оплати 12 місяців та 16% річних при терміні від 12 до 60 місяців. При цьому строк лізингу становить до 5 років, а сума – від 300 000 до 5 млн грн, тобто на будь-який обсяг бізнесу – від невеликого сімейного фермерського господарства до великого обласного агропідприємства. Також можлива адаптація графіка лізингових платежів. Це означає, що з урахуванням сезонності сільськогосподарської діяльності можливе значне зменшення внесків зі сплати основного платежу лізингу.

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: