метизная компания

Мінус 5 тис.дол. та 10 тис.грн.: як на Сумщині юнак обікрав свого зятя (фото)

Кримінал | 14:30, 18.10.2017
 Поділитися

Поділитися в

5 тисяч доларів США та 10 тисяч гривень вкрав 19-річний юнак у свого 41-річного зятя. Гроші зловмисник поцупив з салону автомобіля свого родича, які можуть коштувати йому кримінальної відповідальності.

Повідомлення про крадіжку до чергової частини Буринського відділення поліції надійшло від 41-річного жителя району. Чоловік повідомив, що вночі з його власного автомобіля, який знаходився в дворі господарства, зникла барсетка з 5 тисячами доларів США та 10 тисячами гривень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. А провівши перевірку, встановили і ймовірного підозрюваного. «Зловмисником виявився 19-річний родич чоловіка, який протягом тривалого часу разом проживав з потерпілим, – коментує Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Затримали його наступного дня, коли той саме повернувся до будинку свого зятя з частиною викраденого».

В ході бесіди з правоохоронцями підозрюваний розповів, що коли вийшов ввечері покурити, зрозумів, що в нього скінчились цигарки. Взяти їх вирішив з автомобіля зятя. А коли помітив у салоні машини барсетку з грошима, взяв її та пішов витрачати гроші. Пішки він попрямував до Путивля, де в одному з магазинів придбав собі колонку, навушники та плеєр, витративши 500 гривень і на таксі повернувся знов у село, де на нього вже чекали працівники поліції.

Остачу грошей правоохоронці вилучили та відділи їх власнику. А у відношенні підозрюваного слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, – пише відділ комунікації поліції в Сумській області.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: