метизная компания

Сумчан запрошують на презентацію результатів соціального проєкту

Культура | 21:31, 22.10.2019
 Поділитися

Поділитися в

30 жовтня о 17:00 сумчан та гостей міста запрошують на презентацію результатів соціального проєкту «Фільм-відеодослідження «МИ Є».

Організатором проєкту є ГО «Місто Активних Громадян» за підтримки програми «Активні громадяни» Британської ради, менеджер проекту – Аліна Познанська.

Мета проєкту – змотивувати людей брати відповідальність за своє життя та за свою громаду, усвідомлювати власну цінність шляхом створення та презентації фільму на основі відеодослідження історій та цінностей простих людей з різних куточків України.

Ми хочемо донести ідею, що кожен особливий, історія кожного унікальна, що кожен в силах будувати своє щасливе життя, не дивлячись на випробування долі, у себе в громаді, що всі ми рівні і однаково важливі, не дивлячись, в якій частині України ми живемо.

Фільм-відеодослідження – це відверті історії та думки, без інстаграмного лоску, які мотивують бути собою, слухати своє серце і обирати щастя. А щасливі люди роблять і свою громаду щасливішою, – повідомляє Агенція промоції “Суми”.

Тривалість фільму – 1 година

Після презентації планується обговорення з чаєм та кавою.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: