метизная компания

У Сумах відкрилася виставка картин “Сьомий день” (+Фото)

Культура | 07:30, 7.03.2018
 Поділитися

Поділитися в

Foto

Вчора у Сумах , 6 березня, відбулося відкриття виставки місцевого художника, заслуженого діяча мистецтв України Миколи Жулінського. 

Митець закінчив Одеське державне художньо-педагогічне училище (1978) та Харківський художньо-промисловий інститут (1985). Є членом Національної спілки художників України з 1989 року, заслуженим діячем мистецтв України з 2012. Працює старшим викладачем у Сумському державному педагогічному університеті на кафедрі образотворчого мистецтва.

З 1985 року Микола Васильович був учасником всеукраїнських, зарубіжних і міжнародних художніх виставок. Його роботи прикрашають музейні та приватні колекції не тільки в Україні, але і в Польщі, Італії, Франції, Росії та США.

За словами Миколи Жулінського, кожна робота – це роздуми, роздуми про життя, про себе. Картини митець створював протягом останніх пяти років.

«Прагнучи віднайти зміст у бурхливому сьогоденні, ми з необхідністю приходимо до думки про абсурдність людського життя. Виставка «Сьомий день» є спробою засобами образотворчого мистецтва поглянути на світ очима художника, проникнути у внутрішній зміст буття, розширивши межі сприйняття нашої буденної дійсності до загальнолюдських», – говорить художник.

Еспозиція триватиме до 25 березня, оглянути її можна за адресою вул. Соборна, 27. Вхід вільний.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: