метизная компания

У Тростянці скасують “Чайковський-фест”

Культура | 09:36, 17.03.2020
 Поділитися

Поділитися в

На позачерговому засіданні Тростянецької міської ради вирішили внести зміни до бюджету громади в межах кошторисних призначень й спрямувати 227,4 тис. гривень на придбання дезінфікуючих засобів для закладів медицини, освіти, установ, що надають соціальні послуги населенню.

Крім того, міський голова Тростянецької громади Юрій Бова виступив з пропозицією скасувати у 2020 році травневий фестиваль «Чайковський-фест» (у зв’язку зі збільшенням кількості захворювань на коронавірус у країнах світу). Фінансовий ресурс, який передбачався на його проведення, а це – 400 тис. гривень – запропонував перерозподілити Тростянецькій міській лікарні для придбання двох апаратів штучної вентиляції легень. Депутати цю пропозицію підтримали.

Керівник Тростянецької міської лікарні Анатолій Плахтиря зауважив, що для виявлення захворювання бронхів лікарні потрібен сучасний апарат – бронхофіброскоп. Його вартість близько 250 тис. гривень. На сесії вирішили звернутися до підприємств усіх форм власності, районної ради, райдержадміністрації, Боромлянської сільської ОТГ з проханням у сприянні вирішення питання щодо його придбання.

Анатолій Плахтиря, генеральний директор Тростянецької міської лікарні, також повідомив депутатам важливу новину: лікарня отримала підтвердження від НСЗУ про відповідність вимогам за 5 пакетами медичних послуг (по всіх відділеннях і по поліклініці). А значить усі відділення Тростянецької міської лікарні будуть збережені.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: