метизная компания

Виставка “Ніколи вчора” відбулась у Сумах (ФОТО)

Культура | 08:31, 22.09.2018
 Поділитися

Поділитися в

 Вчора відбулося відкриття 8 персональної виставки Олени Бояровської «Ніколи вчора». Художниця-реалістка поділилася своїми теплими спогадами та надихнула цінити кожну мить життя.

“Виставка присвячена буденним подіям, з яких складається наше життя. Тільки з віком починаєш озиратися і цінувати ці “моменти вчора”, в дитинстві буває тільки завтра. Потрібно вчитися зберігати в пам’яті теплі спогади, щоб зігріватися прохолодними вечорами”, – говорить Олена Бояровська, автор робіт.

“Так вийшло, що художниця була моєю ученицею. І я дуже пишаюся тим, що мої старання не були марними. Олена – професійний художник. Ми сьогодні можемо засвідчити це представленими роботами. Я сподіваюся, що у майбутньому вона покаже високий клас мистецтва живопису. Якщо подивитися на її роботи, то можна помітити, що вона працює у класичному стилі, тобто все тримається на дуже точному прекрасному академічному малюнку”, – зазначив Олег Прокопчук, скульптор. 

“З першого погляду роботи викликають теплі та зворушливі емоції. Дійсно, починаєш згадувати дитинство, шасливі миті життя”, – поділилася Олена Тимоніна, гостя виставки.

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: