метизная компания

Нові обличчя в Раду

Політика | 14:56, 8.07.2019
 Поділитися

Поділитися в

У цьому році в Україні відбулося те, що здивувало весь світ. 21 квітня результати президентських виборів показали, що українці хочуть змін! Люди прагнуть бачити нові обличчя в адміністративному апараті. Їм набридла війна, соціальна несправедливість і корупція на всіх рівнях.

Сьогодні я перед вами не просто, як людина, яка лише підлаштовується під мінливі реалії політичного і соціального життя, Я – ГРОМАДЯНИН, який вирішив скористатися правом, даним всім нам Конституцією України, який хоче і готовий робити все можливе, аби наше з вами життя стало краще.

Я знаю, що таке труднощі, знаю як складно чинити опір державній машині, яка забуває про те, що головне в нашій країні – це людина. Багато популізму та правильних промов, однак дієвих кроків дуже мало. Я більше не готовий закривати на це очі! Я щиро бажаю змін, тому переконаний, що мого досвіду, знань та бажання вистачить для цього.


Я – аграрій і дуже цим пишаюсь. Все своє життя, я так чи інакше, пов’язую з сільськогосподарським сектором. Починаючи з посади звичайного менеджера, через декілька років я вже очолив один з найбільших агрохолдингів в державі, тому на практиці зміг побачити всі проблеми, які турбують українське село. Мною було створено тисячі робочих місць, залучені іноземні інвестиції для будівництва заводу з переробки соняшника, покращено інфраструктуру Кіровоградської області, започатковано роботу громадської організації по юридичній підтримці малого та середнього бізнесу, створено благодійний фонд.

Я розумію – щоб провести зміни в країні потрібно йти в політику. 21 липня у кожного з нас буде ще один шанс довести, що ЗМІНАМ В УКРАЇНІ БУТИ! Саме в цей день Верховна Рада України повинна поповнитися новими обличчями і, нарешті, обрані будуть ті, хто зможе «змінити систему не на словах, а на ділі».

Я готовий зробити внесок в наше з вами майбутнє, в майбутнє наших дітей та онуків, в майбутнє нашої країни! Я усвідомлюю, що це буде нелегко, адже стара система чинитиме опір та вставлятиме палки в колеса механізму, який ось-ось готовий розкрутитися на повну! Я ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ЗАДАНИЙ ВЕКТОР СПРЯМОВАНИЙ У НАЛЕЖНОМУ РУСЛІ!

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Реклама

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: