метизная компания

«Батьківщина» перемогла на виборах до ОТГ

Політика | 10:38, 1.05.2018
 Поділитися

Поділитися в

Foto

35,5% голосів здобула на недільних виборах в громадах партія Юлії Тимошенко «Батьківщина». Це – перше місце.

На Сумщині за паралельним підрахунком голосів до новоствореної об`єднаної Андріяшівської громади із 22 мандатів – 12 отримали висуванці від ВО «Батьківщина», що становить більше 50% довіри виборців.

Як свідчить підрахунок голосів за протоколами з дільниць,  партія Тимошенко значно випереджає конкурентів. Президентська «Солідарність» посіла друге місце, при цьому в регіональному розрізі перемога вражаюча. «Батьківщина» перемогла в 11 областях з 17, де проводилися вибори, а «Солідарність» лише в трьох.

Юлія Тимошенко подякувала виборцям і своїй команді. Вона зазначила, що вибори 29 квітня довели: своїм голосом люди можуть міняти стару систему і перемагати мафію. Вона також зауважила, що результати виборів – це найкраща соціологія.

Політолог Костянтин Матвієнко, коментуючи перемогу «Батьківщини» на виборах, зазначив:

«Переконливий результат команди Тимошенко очевидний. Це – свідчення того, що лише Тимошенко може повернути мир, відродити економіку та навести порядок в країні», – заявив політолог.

Нагадаємо, у неділю, 29 квітня, у 40 об’єднаних територіальних громадах в 17 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів. На Сумщині виборці обирали владу для Андріяшівської громади Роменського району.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: