метизная компания

Депутати «Відродження» ініціюють ремонт аварійної дороги до школи

Політика | 20:06, 5.01.2018
 Поділитися

Поділитися в

Foto

Депутати Сумської обласної ради підтримали запит представників фракції «Відродження» Анатолія Троня та Юрія Меєровича щодо ремонту дороги до школи в Охтирському районі. 

Мова йде про ділянку в 2 км, яка веде до базової Чернеччинської ЗОШ, – від траси Харків–Суми до с. Високе та від с. Чернеччина до с. Журавне.

Місцеві батьки стурбовані: щоразу під час підвезення до школи їхніх дітей спіткає небезпека, яку створює розбита дорога. Жителі сіл Високе та Журавне Чернеччинської ОТГ просять провести капремонт шляху, аби уникнути аварій.

Питання не вперше піднімається депутатами «Відродження». Зважаючи на його важливість, попередні звернення вже розглядала Служба автомобільних доріг у Сумській області (згідно з листом Сумської облради від 7 листопада 2016 року (№01-21/943)). Тоді відомство дало офіційну відповідь, в якій переконувало: за сприятливих погодніх умов підрядне підприємство виконає першочергові роботи з ямкового ремонту вказаної ділянки дороги. Але попри обіцянки, роботи досі не проведені, і діти продовжують їздити до школи з ризиком для життя і здоров’я.

Запит Анатолія Троня та Юрія Меєровича вже направлений голові Сумської облради. Відповідь по суті має надійти до 20 січня і буде оприлюднена відразу після її отримання.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: