метизная компания

Ляшко: Без подолання бідності не буде майбутнього України

Думка, Політика | 19:30, 6.02.2018
 Поділитися

Поділитися в

Подолання бідності має бути головним пріоритетом для влади. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко з трибуни парламенту. Політик підкреслив, що без підвищення доходів громадян у України не буде майбутнього.

«Питання безпеки та економічного розвитку розбиваються, як хвилі об скелі бідності, сировинної залежності, жебрацтва. За даними соціології 55% людей хочуть виїхати з країни, бо мізерні зарплати та копійчані пенсії. Якщо ми не подолаємо бідність – ми не вирішимо всі інші проблеми. Країна не має майбутнього, якщо люди в ній не бачать перспектив і не пов’язують свою долю з Батьківщиною, а шукають щастя за кордоном. Тому ключове завдання для нашої команди – радикальна зміна економічної політики», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, що нинішня політика влади призводить до консервації бідності та сировинної залежності.

«Ми за всі програми, які сприятимуть створенню робочих місць, підтримці національного виробника та підвищенню доходів українців. Натомість влада нам розказує, що зарплати та пенсії піднімати не можна, а треба піднімати тарифи та ціни, землю продавати та піднімати пенсійний вік. Все це робить українців навічно бідними та залежними. Ми проти цієї політики влади», – обурився народний депутат.

Олег Ляшко закликав владу припинити знущатися над українцями.

«Ми вимагаємо від уряду не піднімати ціни на житлово-комунальні послуги, бо й нинішні тарифи українці платити не в змозі. Величезна криза неплатежів. Крім того, понад 70 мільярдів гривень у держбюджеті передбачено на субсидії, тобто цим влада фактично консервує бідність. Також ми вимагаємо не просто призначення нового керівництва Нацбанку, а радикальної зміни грошово-кредитної політики, щоб національні виробники отримували дешеві і довгі кредити для просування українських товарів на зовнішніх ринках», – пояснив політик.

На останок лідер РПЛ зазначив, у майбутньому так чи інакше змінить політику влади.

«На жаль влада нас не чує, боживе одним днем – набирається кредитів, бо знає, що завтра їх вертатимуть не вони. Коли я стану Президентом, ці кредити буде змушена повертати моя команда. Але я проводитиму таку політику, що Україна нікому не буде винна. Ми самі кому хочеш позичимо. Для цього треба себе поважати та цінити!», – підсумував Ляшко.

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: