метизная компания

Олександр Лисенко зустрівся з першим заступником Міністра у справах ветеранів

Політика | 10:25, 21.10.2019
 Поділитися

Поділитися в

Міський голова Олександр Лисенко зустрівся з першим заступником Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Антоном Колумбетом, – повідомляє Сумська міська рада.

Зустріч відбулась у КУ «Центр учасників бойових дій». На ній також були присутні профільний заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, керівництво комунальної установи, представники громадських організацій учасників бойових дій на сході України.

Перший заступник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України розповів про завдання, які стоять перед оновленим міністерством, про Єдиний державний реєстр ветеранів, електронну платформу Е-ветеран та «Ветеранські простори», що будуть створені в усіх областях. Своєю чергою сумчани розповіли про місцеві ініціативи, спрямовані на соціальний захист учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей, що успішно реалізуються і можуть будуть поширені на всю Україну. Говорячи про досвід у забезпеченні даної категорії містян житлом, очільник міста вийшов до Антона Колумбета з пропозиціє на державному рівні впроваджувати програми, подібні до пільгового молодіжного кредитування, з фінансуванням бюджетів усіх рівнів.

Для гостя влаштували екскурсію Центром учасників бойових дій. Підсумовуючи побачене, Перший заступник Міністра зазначив, що установ, подібних сумській, де все настільки добре продумано та організовано, досі не бачив.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: