метизная компания

Провадження у справі про поновлення Артема Семеніхіна на посаді мера Конотопа призупинено

Політика, Суд | 18:47, 10.01.2019
 Поділитися

Поділитися в

Сьогодні, 10 січня, у Сумському окружному адмінсуді відбулося четверте засідання за позовом Артема Семеніхіна.

Він позивається проти виконавчого комітету Конотопської міської ради, Конотопської міської ради Сумської області та Державного реєстратора відділу з питань державної реєстрації та просить визнати протиправним та скасувати рішення про дострокове припинення його повноважень як міського голови.

Нагадаємо: 28 серпня на сесії Конотопської міської ради за відсутності міського голови та секретаря міської ради Артема Семеніхіна було усунено з посади, про що складено запис в Єдиному державному реєстрі. Під час минулого судового слухання, 27 грудня, було оголошено перерву у зв’язку з відсутністю представника відповідача.

Сьогодні під час судового засідання відповідачем були подані додаткові пояснення, серед них – новий протокол засідання міської ради, який з’явився на офіційному сайті лише 8 січня. Також було долучено як доказ диск з відеозаписом засідання, під час якого проголосували за усунення Семеніхіна з посади міського голови. Через те, що відео виявилося пошкодженим, суд оголосив технічну перерву.

Після перерви представник відповідача подав заяву про відвід судді через розгляд справи без другого відповідача – державного реєстратора. Останній не з’явився на слухання у зв’язку з хворобою, хоча доказів цього до заяви не додав.

У зв’язку із заявою про відвід суддя Соп’яненко пішов до нарадою кімнати. Після повернення вирішив призупинити провадження у справі до прийняття рішення по відводу.

Орієнтовно судове провадження поновиться в кінці січня.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: