метизная компания

Реакція поліції на заяву адвоката Ганни Жук

Кримінал, Політика | 07:24, 8.08.2018
 Поділитися

Поділитися в

Знищення доказів і тиск на підзахисну з боку правоохоронців. Такі заяви зробив адвокат Ганни Жук – удови вбитого 2 серпня екс-депутата Сумської міської ради Анатолія Жука.

Прес-конференція мала відбутись за участі жінки. Втім до представників місцевих і центральних видань вийшов Анатолій Романюк. За його словами, до клієнтки поліціянти його не пускали, поки він не пригрозив викликом журналістів. Також повідомив: має підстави вважати: слідство хоче довести його підзахисну до самогубства.

За словами адвоката, у вдови не було мотивів для вбивства чоловіка. Він також спростував чутки, що Ганна Жук вживає наркотики. На поліграфі її не перевіряли – через стан здоров’я жінки, попри те, що вона не відмовлялась. Наразі, говорить Анатолій Романюк, Ганна Жук і він співпрацюють зі слідством і вони відкидають версію вбивства Анатолія Жука на побутовому грунті.

У поліції відкоментували заяви адвоката.

Сьогодні на прес-конференції адвокат звинуватив працівників поліції у неправомірних діях. Головним управлінням національної поліції в Сумській області призначено службове розслідування, на даний час опитуються співробітники поліції, які приймали безпосередню участь у розкритті даного злочину,” – повідомив Володимир Крупецьких, старший інспектор відділу комунікації ГУНП у Сумській області.

UA:СУМИ

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: