метизная компания

У Глухові депутат міської ради вийшла із більшості і заявила про тиск з боку Терещенка (+Відео)

Політика | 14:33, 10.02.2018
 Поділитися

Поділитися в

Лідер фракції соціал-демократів у Глухівській міській раді Тетяна Михайлик заявила на сесії про вихід з депутатської більшості. Відео її виступу опублікував в Фейсбук місцевий активіст Павло Панков.

Михайлик заявила, що не згодна з бюджетом, який хоче прийняти мер Терещенко та секретар міської ради Демішева.

«Олена Демишева, секретар міської ради, створює такі умови, що ми не можемо домовитися і обговорити, розподілити цей бюджет так, щоб всі були задоволені. Секретар міської ради зовсім ігнорує програму розвитку міста. Ми не можемо розібратися в цифрах, тому що вона нам їх не показує. На членів нашої фракції відбувається тиск і погрози. І тому сьогодні я, як голова фракції, заявляю про вихід з більшості», – заявила Тетяна Михайлик.

Finita la comedia. От Мишеля Терещенко уходят даже те, кто его поддерживал раньше. Это как же нужно управлять городом, чтобы дойти до такого? Лидер фракции социал-демократов Татьяна Михалик заявила на заседании Глуховского горсовета, что выходит из большинства. При ее в целом конструктивной позиции, из зала все время пытались сорвать ее выступление "титушки" Мишеля, которых было не меньше половины пришедших на заседание горсовета. Позиция "кто не согласен с нами, тот враг" рулит? То есть честная позиция депутатов в нашем городе уже не приветствуется?Татьяна подчеркнула, именно благодаря поддержке Партии простых людей, а также "Самопочи" и "Батькивщины", Мишель Терещенко стал мэром. Но после выборов он поставил громаду города перед фактом, что секретарем горсовета будет Елена Демешева – бухгалтер его предприятия. Это был первый случай шантажа от Мишеля. По словам Михалик, никто не мог себе позволить возражать городскому голове.

Опубліковано Пашою Панковим 10 лютого 2018 р.

 

Вона також зазначила, що на виборах вона з Мішелем Терещенко робила все можливе для його перемоги.

«Я разом з ним об’їздила майже половину міста, проводила агітацію. Ми обіцяли змінити місто докорінно. Були сесії, коли одна я виступала на захист міського голови і демократичних сил », – заявила Михайлик.

Депутат додала, що Терещенко після виборів поставив депутатів перед фактом призначення на пост секретаря міськради свого бухгалтера Олени Демішевої.

«У перші дні Мішель Терещенко поставив усіх перед фактом, що секретарем міськради буде Олена Демішева, колишній бухгалтер його підприємства. Тим самим він не дав можливості нам, депутатську більшість, запропонувати свого секретаря або обговорити кандидатуру. Це був перший випадок шантажу», – нагадала депутат Михайлик.

Вона заявила, що зараз мер Терещенко проводить весь час у Києві і повноцінно не виконує своїх обов’язків.

Як відомо, мер Глухова Терещенко запросив на сесію активістів з Києва, щоб змусити депутатів прийняти бюджет. Але більшість депутатів заявило, що не голосуватиме за бюджет, в якому закладені 800 тисяч на премії меру і чиновникам і немає грошей на зарплати лікарям і вчителям.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: