метизная компания

Валентин Наливайченко: «Поміняти верхівку – це ще не означає поміняти систему»

Політика | 13:56, 27.04.2018
 Поділитися

Поділитися в

24 квітня лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко та його команда відвідали Суми.

Відомий український політик зустрівся з сумською молоддю, де розповів про міжнародні відносини, євроінтеграцію, про те, як побудувати кар’єру і яке майбутнє чекає на молодь в Україні.

Валентин Наливайченко впевнений: щоб почати розвиватися, країні потрібен Антикорупційний суд, створення якого влада відтягує ще з 2015 року, прикриваючи при цьому корупціонерів. І для того, щоб цей суд розвивався і діяв, треба наймати на роботу молодих людей.

На думку лідера Руху «Справедливість», нинішня влада не дослухається до молоді і не дає можливості їй реалізуватися. На жаль, багато розумних, талановитих молодих людей вимушені їхати працювати за кордон.   Після відвертої розмови зі студентами Валентин Наливайченко поспілкувався з підприємцями. Під час зустрічі люди ділилися наболілим. Передусім, підприємці піднімали питання податків. Як можна розвивати малий та середній бізнес при такому оподаткуванні?! Говорилось про відсутність підтримки підприємництва.

Люди впевнені, що сьогоднішню владу треба міняти. Валентин Наливайченко наголосив, що треба докорінно змінювати систему. «Поміняти верхівку – це ще не означає поміняти систему…», – вважає він.

Лідер Руху «Справедливість» закликав об’єднати зусилля і разом працювати на досягнення результату, разом змінювати країну. 

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: