метизная компания

Чемпіонці світу, яка на Сумщині живе в старій хатині, виділять кошти для придбання власного житла

Спорт, Суспільство | 18:30, 14.03.2018
 Поділитися

Поділитися в

Foto

Чемпіонці світу з біатлону Ганні Кривонос виділять кошти для придбання власного житла.

Про це сьогодні йшла мова на зустрічі голови Сумської ОДА Миколи Клочка і голови Сумської обласної ради Володимира Токаря зі спортсменкою та її мамою, тренером, головою обласної федерації біатлону, керівником управління молоді та спорту ОДА, представниками СТ «Динамо».

«Є спільна ініціатива обласної ради та облдержадміністрації допомогти Ганні у придбанні житла, – наголосив Володимир Токар. – Біатлоністи прославляють Сумщину. Тому ми всіляко намагаємося приділяти увагу цьому виду спорту. У гуртожитку Барси виділені місця для проживання юних спортсменів, було направлено 50 тисяч грн. на освітлення лижоролерної траси для тренувань у вечірній час. Зараз, коли ми дізналися про умови, в яких проживає наша біатлоністка, було прийняте рішення фінансової допомоги задля вирішення житлового питання».

Тренер спортсменки Олександр Москаленко каже, що неодноразово звертався за допомогою до Глухівського міського голови, втім той навіть не прийняв запрошення відвідати базу, де тренуються біатлоністи. Тим більше – виділяти кошти на житло.

Голова ОДА Микола Клочко подякував дівчині за перемоги, завдяки яким вона прославляє Сумщину, привітав зі срібною нагородою Чемпіонату світу з біатлону серед юніорів в Естонії і зазначив:

«Влада і депутати повинні підтримувати спорт, а не піаритися на таких ситуаціях, яка склалася у Ганни. Тому що одна справа – бігати і кричати, як дехто робить, а інша – просто допомогти».

Присутні дійшли згоди, що багаторазовій чемпіонці України, Європи та світу з біатлону серед юніорів Ганні Кривонос буде виділено на придбання власного житла 500 тисяч грн. Половина суми – з обласного бюджету, іншу надасть Федерація біатлону України, – повідомляє Сумська обласна рада.

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: