метизная компания

До уваги сумчан: чи можна бігати на вулиці в розпал пандемії коронавірусу?

Спорт | 22:32, 22.03.2020
 Поділитися

Поділитися в

Займатися спортом під час пандемії коронавірусу рекомендується тільки вдома. Це стосується і пробіжок на вулиці.

Про це заявив президент Європейської федерації спортивних лікарів Франческо Казаско, передає газета Corriere della Sera.

За його словами, в такий час не можна займатися бігом навіть поодинці, оскільки є ризик наразити себе та оточуючих небезпекою зараження COVID-19.

«Ні, жодної пробіжки, навіть якщо поодинці, це все ще спосіб піддати себе і суспільство ризику зараження. Ті, хто відправляються на пробіжку, як правило, зупиняються на лавках, зупиняються на розтяжку», – каже Казаско.

Він додав, що ходить в спортзал один раз в день, оскільки змушений це робити, але в решті дотримується профілактичних заходів.

«Біг по вулиці – це втеча від цивільних обов’язків і додатковий ризик. Я дуже згоден з тими, хто підтримує лінію крайньої суворості (карантину – «Главком»). У нашій поведінці не повинно бути сірих зо », – підкреслив Казаско.

Також президент Європейської федерації спортивних лікарів повідомив, коли в світі знову проводитимуть спортивні змагання.

«На цьому складному для італійської нації етапі ми повинні мати почуття відповідальності. Кожен повинен відмовитися від деяких своїх інтересів. Спортсмени, професіонали, президенти федерації, ті, хто займається телевізійними футбольними правами. Ми очищаємо поле від безглуздих побоювань перед обличчям того, що відбувається», – додав він.

Главком

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: