метизная компания

Голова Сумської РДА обурений організацією районного кубку та складом команди

Спорт | 11:52, 30.10.2017
 Поділитися

Поділитися в

Foto

Голову Сумської районної державної адміністрації  занепокоїв низький рівень організації кубку та склад команди, яка представляла Сумський район, -повідомляє Сумська РДА

За його словами, сектор молоді та спорту завжди звітує про бездоганну роботу, а при перевірці роботи випливає негативна картина. Керівнику району не сподобалось, що на першість району до команди СК «В.Вільми» були залучені гравці міста Суми, а організатори, в особі працівників сектору молоді та спорту Сумської РДА та районної федерації футболу, пояснили такий вчинок жагою до перемоги.

«Вийшло так, що ми сьогодні бачили не кубок району, а гру сумчан проти сумчан. Я обурений тим, що вже неодноразово попереджав і сектор молоді і спорту Сумської РДА, і районну Федерацію футболу, що гроші будуть виділяться із бюджету лише для спортсменів, які є жителями Сумського району. Тоді ми дійшли згоди, і зазначені працівники пообіцяли , що подібна практика буде виключена, – зазначив Геннадій Дорошенко. –   А сьогодні, я бачу зовсім іншу картину.  СК «В.Вільми» яка захищала честь району складалась близько  80% не з жителів села».

Також, як підкреслив голова адміністрації, його обурила, і халатність до організації кубку:

«До перегляду матчу були запрошені школярі Сумського району, як команда підтримки, але ні для них, ні для учасників змагань, гостей не було запропоновано ні гарячих напоїв, ні якихось пиріжків. Лікар, який повинен бути присутнім на всіх змаганнях – також десь загубився. Мені не зрозуміло, куди тоді витрачаються кошти, які ми виділяємо з бюджету для проведення тих чи інших змагань, і їх належної організації, – підкреслив очільник району. – Я бачу, що зазначені люди, вже не виконують покладених на них обов’язків, а мій профільний заступник не контролює ситуацію, і робота будується по принципу «якось воно буде». Такі безвідповідальні дії та недбале ставлення до виконання своїх службових обов’язків дискредитує в очах гостей матчу, команди суперників, Сумський район, його жителів, працівників адміністрації та мене особисто. Саме тому, вважаю доцільним розглянути питання щодо кадрової відповідності працівників адміністрації, які опікуються питаннями спорту».

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: