метизная компания

Головний тренер ПФК “Суми”: “Підготовка до матчу з “Дніпро”-1 йде по плану”

Спорт | 20:42, 11.04.2019
 Поділитися

Поділитися в

Згідно з рішенням КДК, ПФК “Суми” за маніпулювання результатами матчів позбавлений професіонального статусу. Команди клубу будуть виключені з усіх змагань, у яких беруть участь.

Керівництво першолігового клубу опублікувало заяву на офіційному сайті “Сум”: – На адресу клубу поступає чимало дзвінків як зі сторони преси, так і зі сторони вболівальників з приводу останніх новин, які оприлюднили в засобах масової інформації, а саме – КДК позбавив професійного статусу ПФК “Суми”.

З огляду на це, вважаємо за необхідне прокоментувати:

  1. ПФК “Суми” не отримував жодного рішення КДК ФФУ, мало того не було жодного повідомлення про розгляд даного питання та запрошення представників клубу на засідання
  2. ПФК “Суми” не отримував жодного рішення Ради ліг, органу який уповноважений на прийняття рішення стосовно позбавлення професійного статусу клуба
  3. ПФК “Суми” не використовував свого права на апеляційне оскарження рішення, так як його не отримував

Окрім того, ПФК “Суми” не може надати коментар стосовно інших осіб, які за інформацією ЗМІ отримали дискваліфікацію, так як жоден із них не має трудових відносин з нашою командою. Шановні вболівальники та працівники ЗМІ, аналізуючи “викид” інформації використовуйте офіційні джерела, сайти – ФФУ та ПФЛ.

Професійний футбольний клуб “Суми” продовжує підготовку до матчу проти команди “Дніпро-1”, який відбудеться завтра і закликає всіх вболівальників підтримати нашу команду.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: