метизная компания

Хорватія – чемпіон світу з футболу 2018: прогноз від сумчан

Події, Спорт | 11:59, 15.07.2018
 Поділитися

Поділитися в


Вже сьогодні розкриється довгоочікувана футбольна інтрига цього року. О 18:00 у фінальному матчі Чемпіонату Світу зустрінуться збірні Франції та Хорватії.

Команди йшли до фіналу зовсім різними шляхами. На груповому етапі французи не показали тієї гри, якої від них чекали. Важкі перемоги над Австралією (2:1) і Перу (1:0) стали приводом для критики. А після того, як команда зіграла всуху з датчанами, збірна Франції була обсвистана з рідних трибун. На стадії плей-оф «сині» почали виправлятися та розіграли справжній екшн з Аргентиною(4:3). Перемога у чвертьфіналі над Уругваєм з рахунком 2: 0 закріпила позиції команди-фіналіста. Нудну півфінальну гру розбавив французький захисник Самюель Юмтіті, забивши м’яч головою після подачі Антуана Грізманна з кута поля. Так, з рахунком 1:0, Франція дісталася до вирішального матчу, на який чекає весь світ.

Нелегкою стежкою до фіналу мандрували хорвати. Ще в груповому турнірі команда показала свою силу та міць у матчах з Нігерією(2:0), Ісландією(2:1) та Аргентиною. Останню Хорватія просто розірвала вщент з рахунком 3:0. Впевненими кроками «шашкові» йшли вперед, не зважаючи на важкі протистояння у 1/8 та 1/4 фіналу зі збірними Данії та Росії. Палкий матч з Англією з рахунком 2:1  у півфіналі вкотре довів, що саме хорвати гідні боротися за чемпіонський кубок.

І якщо ще до початку Чемпіонату Світу 2018, футбольні фани й уявити не могли, що саме Хорватія буде у фіналі, то наразі більшість вже вбачає як Лука Модрич тримає переможний кубок над головою. Сумчани теж розділяють цю думку та вболівають за хорватів. Так, за даними опитування у соціальних мережах від “The Sumy Post” 66% читачів видання прогнозують перемогу збірної.

Хто стане чемпіоном світу з футболу?

Опубліковано The Sumy Post / Сумы новости Субота, 14 липня 2018 р.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: