метизная компания

На Сумщині почали реконструкцію ще одного стадіону

 Поділитися

Поділитися в

Тростянецький стадіон ім. В.П.Куца матиме якісне футбольне поле з автоматичною системою поливу, яке в повній мірі буде відповідати сучасним стандартам. Поруч облаштують бігові доріжки і тренувальні поля, пише sportclub.sumy.ua.

Нагадаємо, що постанова про виділення коштів з державного бюджету на реконструкцію стадіону раніше прийняв Уряд України. Йдеться про 11 млн гривень на перший етап реконструкції.

За вищевказану суму коштів і при співфінансуванні з бюджету громади в сумі 2,2 млн грн будуть здійснені наступні роботи: заміна трав’яного газону головного поля і пристрій системи автоматичного поливу; будівництво трав’яного тренувального поля розміром 60х40 м з пристроєм системи автоматичного поливу; будівництво легкоатлетичних бігових доріжок з монтажем травмобезопасного покриття і т.п.

На початку вересня було проведено тендер на виконання робіт. 29 вересня розпочалися підготовчі земельні роботи: грейдером знімається верхній шар покриття поля.

У наступному сезоні футболісти і прихильники інших видів спорту будуть тренуватися на сучасному стадіоні, про який давно мріяли, повідомляє Тростянецький міськрада.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: