метизная компания

Найкращих спортсменів Сум та їх тренерів нагородив мер (фото)

Події, Спорт | 12:02, 12.08.2017
 Поділитися

Поділитися в

В урочистій обстановці міський голова Олександр Лисенко привітав кращих спортсменів міста та їх тренерів зі значними спортивними досягненнями.

У відповідності зі списками Переможцям чемпіонатів Світу, Європи та чемпіонатів України з різних видів спорту очільник обласного центру вручив сертифікати на отримання стипендій міського голови, – йдеться на Інфопорталі міськради.

Грамотою міського голови та книгою «Суми. Вулицями старого міста» за вагомий внесок у розвиток спорту, піднесення іміджу рідного міста та підготовку спортсменів вищих досягнень відзначили: головного тренера збірної команди України з футзалу серед спортсменів з вадами зору, доцента кафедри теорії та методики СумДПУ ім. А. С. Макаренка – Миколу ЧХАЙЛА; тренера збірної команди України з футзалу серед спортсменів з вадами зору, викладача кафедри теорії та методики СумДПУ ім. А. С. Макаренка – Ігоря КРАВЧЕНКА; тренера збірної команди України з футзалу серед спортсменів з вадами зору, викладача кафедри теорії та методики СумДПУ – Володимира ГЛАДОВА та збірну команду з футзалу – чемпіонку Світу та чемпіонка Європи серед спортсменів з вадами зору.

За вагомий внесок у популяризацію спорту в місті та успішний виступ під час чемпіонів Світу та чемпіонів Європи вручили подарункову продукцію членам збірної команди міста з футзалу серед спортсменів з вадами зору: Вадиму ЩВЕЦЮ, Максиму ФІЛЮ, Антону ГАВРИЛЕНКУ, Артему СЧАСНОМУ, Антону ГУМЕНЮКУ, Роману СКОТНІКОВУ, Роману ВАСИЛЬЄВУ.

Начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО привітала переможців та призерів чемпіонату Світу з бойового самбо: Віталія ЖИТНИКА, Дмитра КОЛОМІЙЦЯ, Артема ЧОРНОГО, Максима ВИСОЦЬКОГО, Вадима САМОЙЛЕНКА та Заслуженого тренера України Володимира ГОРДІЄНКА та вручила подяки відділу за високі досягнення в спорті та вагомий внесок у розвиток бойового самбо в місті Суми.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: