метизная компания

Обласний турнір з дзюдо пам’яті воїнам АТО відбувся на Сумщині (ФОТО)

Спорт | 11:37, 17.09.2018
 Поділитися

Поділитися в

15 вересня у місті Дружба відбувся Відкритий обласний турнір з дзюдо пам’яті воїнам АТО при виконанні військових обов’язків полковника Олександра Аніщенка та капітана Максима Савченка.

У заході взяли участь юнаки та дівчата 2005-2007 р. н. Представники міста Суми, Тростянець, Охтирка, Недригайлів, Ромни, Кролевець, Середина-Буда та  Дружба змагались у вагових категоріях 30, 34, 38, 42, 46, 50, 55, 66, +66 кг серед юнаків та 40, 44, 48, 52, +52 кг серед дівчат.

Призерами серед юнаків, у ваговій категорії 30 кг, стали Кирило Макаренко, Денис Борисенко та Дмитро Кобизький.

У категорії 34 кг переможцем став Максим Савченко з міста Ромни, друге місто посів сумчанин Гліб Нацик, «бронзу» здобули Володимир Головач та Ростислав Журбенко з Сум.

Четверо спортсменів, вагою до 38 кг, змогли здобути призові місця: перше посів Андрій Бабій (Ромни), друге — Іван Налегач (Ромни),  на третьому місці опинилися сумчанин Дмитро Олексієнко та роменець Тарас Остапенко.

Кириченко Дмитро та Давид Горобченко з Ромнів зайняли перше та друге місце  у категорії 42 кг, третє місце посіли сумчани Богдан Мальовничий та Ярослав Мандрика.

У ваговій категорії 46 кг першість отримав Семен Єгоров, на другому місті опинився Максим Ващенко, третю сходинку поділили Даніїл Мордвінов та Данило Товерюк.

Сумчанин Ілля Аксененко став «золотим» призером у категорії 50 кг, другим став Максим Книш з Ромнів, третє місце вибороли Данило Науменко з міста Суми та Владислав Літвінов з Середино-Буди.

Золоту медаль у категорії 55 кг виборов Іван Ляхов (Ромни), срібним призером став Кіріл Базарь (Середина-Буда), на третьому місці опинились Іван Сердюк (Середина-Буда) та Артем Кузнецов( Кролевець).

Борець з Охтирки, вагою до 66 кг, Іван Чернишенко виборов першість у своїй категорії. Друге місце зайняв Олександр Поліщук (Охтирка), третє — сумчанин Сергій Бондаренко та Олег Павлюк з Кролевця.

У ваговій категорії від 66 кг «золото» та «срібло» вибороли сумчани Дмитро Харченко та Ростислав Літовцев, а третє місце посіли представники Охтирки Кіріл Книга та Грибовод Роман.

Призові місця серед дівчат у ваговій категорії до 40 кг вибороли Наталія Богуш з Ромнів (1 місце), Марія Самбур з Охтирки (2 місце) та Вікторія Лисенко з Кролевця (3 місце).

У категорії 44 кг Мілана Кухар (м. Ромни) посіла перше місце, на другому місці опинилася ще одна представниця Ромнів — Марія Васюха, «бронзу» отримала Анастасія Пирогова з міста Дружба.

Альона Савоська (Недригайлів) – “золота” призерка категорії 48 кг. Другу та третю сходинку зайняли спортсменки з Дружби – Ірина Кравченко та Анастасія Понізова.

«Золотою» призеркою вагової категорії до 52 кг стала Ангеліна Величко, «срібною» медалісткою стала Софія Вєрьовка з Охтирки, третє місце посіла Олена Марченкова з Середини-Буди.

У категорії вагою від 52 кг першою стала Вєрьовка Софія, другою — Тетяна Пилипенко з Кролевця, «бронзу» ж виборола Дар’я Кузіна з міста Дружба.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: