метизная компания

Олег Гусєв про сумський футбол

Думка, Спорт | 20:29, 2.09.2018
 Поділитися

Поділитися в

З нагоди святкування Дня міста, у Сумах провели традиційний щорічний турнір з міні-футболу “Владний футбол”. Почесним гостем заходу став Олег Гусєв, відомий український футболіст з Сумщини. Нашим журналістам вдалося поспілкуватися з “легендою” київського “Динамо” та задати декілька питань з приводу розвитку  та подальшої долі футболу в Сумах.

Багатьох футбольних фанатів хвилює позиція, яку займає ПФК “Суми” у турнірній таблиці Першої ліги України, оскільки останні матчі команди завершилися “розгромними” поразками. Олег Гусєв вважає, що головним завданням професійного клубу є  не спуститися до Другої, повторивши долю охтирського “Нафтовика-Укрнафти”.

Щодо розвитку сумського футболу, то у колишнього півзахисника “Динамо” своє бачення долі наших футболістів.

“Потрібно створювати муніципальний клуб, який базуватиметься на вихованцях сумської футбольної школи. Багато випускається молодих спортсменів, а команд майстрів у Сумській області майже не залишилося. Сумським футболістам важко розвиватися у місті або області. А так буде своя команда спочатку Другої ліги, а згодом, вже з набутим досвідом, і першої. Обов’язково у складі повинна бути переважна більшість сумських футболістів та декілька київських або дніпровських”, – говорить Олег Гусєв. 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: