метизная компания

ПФК «Суми» може бути виключений зі складу ПФЛ

Спорт | 18:32, 4.04.2019
 Поділитися

Поділитися в

Професійна футбольна ліга (ПФЛ) України виступила із заявою щодо подій навколо клубу Першої ліги ПФК «Суми». Проводиться розслідування про причетність клубу до участі в договірних матчах, – sport.ua.

У заяві ПФЛ йдеться:

«На даний момент всі матеріали по клубу« Суми », в тому числі матеріали розслідувань Національної поліції України в кількох томах, розглядаються КДК ФФУ. Орган здійснення футбольного правосуддя провів кілька засідань, прагнучи всебічно й об’єктивно розглянути всі аспекти цієї непростої справи. Чергове засідання КДК ФФУ у справі ПФК «Суми» заплановано на 11 квітня 2019 року. У зв’язку з цим просимо футбольну громадськість запастися терпінням і дочекатися рішення дисциплінарного органу ФФУ з цього питання. Саме після прийняття рішення КДК ФФУ, Адміністрація ПФЛ, керуючись власним Статутом і регламентними нормами, ініціює скликання Ради ліг, де члени ПФЛ зможуть прийняти рішення про подальшу долю клубу».

Відзначається, що згідно зі статутом ПФЛ клуб може бути виключений зі складу Ліги за вчинення дій, що суперечать положенням Кодексу етики й чесної гри ФФУ.

Керівництво ПФЛ підкреслює, що сповідує принцип нульової толерантності до нечесної гри у футболі й співпрацює з відповідними органами ФФУ і Національної поліції України, максимально сприяючи їм в розслідуваннях.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: