метизная компания

Президент ПФК “Суми” підкупив арбітра Першої ліги? +Відео

Спорт | 16:50, 22.05.2018
 Поділитися

Поділитися в

Сьогодні вранці, 22-го травня, в Україні відбулася масова облава на організаторів договірних матчів. Правоохоронні органи провели понад 50 обшуків в 9 областях України.

За інформацією департаменту захисту економіки Національної поліції України, мова йде про п’ять злочинних організованих груп. У договірних матчах задіяно 35 професійних клубів з 52.

Під підозрою в організації матчів з фіксованим результатом гравці, тренери, арбітри, президенти клубів. Серед яких і консультант ПФК “Суми” Олександр Севідов (екс-тренер “Маріуполя”  і “Металіста”).

Так одним з епізодів справи є організація договірного матчу 25-го туру Чемпіонату України серед команд Першої ліги між луцькою “Волинню” та ПФК “Суми”. На відео, яке оприлюднила прес-служба Департаменту захисту економіки Нацполіцїї, видно, як президент ПФК “Суми” напередодні гри з “Волинню” в одній з кав’ярень Києва домовляється з арбітром зустрічі про позитивний для сумчан результат. Так, в разі перемоги рефері отримає 100 тисяч гривень, в разі нічиєї – 30 тис. грн.

Сам матч завершився 1:0 на користь сумчан. А вже наступного дня у McDonalds біля м. Шулявська у Києві арбітр отримав від президента ПФК “Суми” 3900 доларів США (еквівалент 100 тис грн).

Арбітра зустрічі Олександра Солов’яна сьогодні заарештували та вивели у кайданках з Будинку футболу.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: