метизная компания

Силовики Сумщини змагались у футболі (фото)

Спорт | 15:00, 19.10.2017
 Поділитися

Поділитися в

В культурно-оздоровчому комплексі «Динамо» відбулись фінальні ігри Першості Сумської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з міні-футболу серед команд силових структур та правоохоронних органів області за програмою змагань «Динаміада-2017».

В турнірі з міні-футболу прийняли участь 47 спортсменів-силовиків та правоохоронців міста Суми та області. Змагання відзначились завзятим протистоянням на ігровому полі між командами-учасницями змагань. Гравці, як то кажуть, викладались на повну, і зуміли подарувати глядачам масу цікавих моментів. Та все ж найсильнішими виявилися три команди, які і прийняли участь у церемонії нагородження переможців Першості.

Почесне третє місце посіла команда військової частини №3022 з міста Шостки.

Друге призове місце виборола футбольна команда Головного управління Національної поліції України в Сумській області.

Переможцями стала команда Міжрегіонального Центру Швидкого Реагування Державної служби з Надзвичайних Ситуацій міста Ромни.

А в номінаціях «Кращий захисник», «Кращий нападаючий» та «Кращий воротар» судді відзначили Ігоря Шелеста – гравця команди Головного управління Національної поліції України в Сумській області, Віталія Хатюкова та Юрія Козаченка з команди Міжрегіонального Центру Швидкого Реагування Державної служби з Надзвичайних Ситуацій міста Ромни, відповідно, – зазначає відділ комунікації поліції Сумської області.

 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: