метизная компания

Спортсмени Сумщини повернулись з медалями Кубку світу зі спортивної радіопеленгації

Спорт | 21:19, 23.07.2019
 Поділитися

Поділитися в

У міжнародних змаганнях взяли участь близько 200 спортсменів із 11 країн світу: України, Білорусії, Угорщини, Молдови, Румунії, Китаю, Чехії, Росії, Болгарії, Нідерландів і Великобританії.

У місті Приморсько відбувся Кубок світу зі спортивної радіопеленгації. До складу Національної збірної команди України увійшли двоє вихованців Сумської області – Єгор Редька та Дарина Дика (тренер Максима Редьки). У чотирьох видах програми Єгор Редька здобув – 4 срібних нагороди, Максим Редька – 1 срібну та 3 бронзи.

Нагадаємо, що нещодавно Єгор Редька став чемпіоном в особистому і командному заліку на Чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації серед юнаків.

 Довідково: Спортивна радіопеленгація – це військово-технічний вид спорту, суть якого полягає в оперативному пошуку замаскованих в лісовій місцевості радіопередавачів за допомогою приймача-пеленгатора в найкоротший час. Спортивна радіопеленгація зародилася в Данії і Англії.

Цей вид спорту має велику оздоровчу цінність, що визначається перебуванням в природних умовах та позитивною дією природних факторів у сполученні з фізичною діяльністю. 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: