метизная компания

Стартував ветеранський чемпіонат області

Спорт | 12:30, 29.06.2018
 Поділитися

Поділитися в

12 ветеранських команд у віковій групі “40 років і старші” заявились на чемпіонат області з футболу. Стартували, на жаль, не всі.

У групі «А» (зона «Південь») команда ветеранів Білопілля поступилась конотопчанам (1:2) та глухівчанам (0:5). Ветерани Глухова та Конотопа розписали «суху» нічию. Далі ветерани Глухова (за кращою різницею “забитих/пропущених”) проходять з першого місця, Котонопа – з другого.

У групі «В» північної зони ветеранського чемпіонату футболісти ФК «Ветеран» (Недригайлів) у Липовій Долині перемогли місцевих ветеранів футболу з мінімальним рахунком 1:0. Єдиний гол на рахунку Ігоря Острівного.

Ветеранська команда Ромен на гру не з’явилась.

За регламентом турніру у другому колі зустрінуться команди Глухова та Липової Долини, Конотопа та Недригайлова.

Краснопілля приймало груповий етап ветеранського чемпіонату у групі «С» зони «Південь». Інтрига тут тривала до останнього матчу. У стартовій грі ігрового дня команди обласного центру та Сумського району обмінявшись голами розписали «мирову». Продовжився груповий турнір протистоянням команд Краснопілля та Сумського району. Господарі поля забили по два м’ячи у кожному з таймів. Лише після цього почав забивати суперник, який відповів двома влучними ударами. Закривали «групу» команди Сум і Краснопілля. Гол з «точки» у другому таймі виявився єдиним і переможним для сумчан. Далі саме вони проходять з першогомісця у групі. З дгогого у друге коло виходять краснопільці.

У групі «D» південної зони до Лебедина не приїхали команди Тростянця та Охтирки. Ситуація, що склалась, буде розглянута Асоціацією ветеранів футболу Сумщини.

Gorod.sumy.ua

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: