метизная компания

Студент сумського вишу у складі «МанСіті» розпочав підготовку до нового сезону

Спорт | 07:32, 10.07.2019
 Поділитися

Поділитися в

У понеділок, 8 липня, майже всі гравці англійського футбольного клубу «Манчестер Сіті» прибули на тренувальну базу, аби розпочати підготовку до нового сезону.

Разом із партнерами під оруду іспанського фахівця Хосепа Гвардіоли повернувся і універсальний гравець збірної України з футболу Олександр Зінченко, повідомляє прес-служба Української асоціації футболу.

Зазначимо, що в сезоні-2019/2020 український футболіст Олександр Зінченко виступатиме під новим ігровим номером – 11-м (раніше він виходив на поле із 35-м номером на футболці).

Кілька днів команда «Манчестер Сіті» пробуде вдома, після чого вирушить в азійське турне, під час якого заплановані чотири контрольні поєдинки: 17 липня в китайському Нанкіні (з «Вест Гемом»), 20 липня в Шанхаї, 24 липня в Гонконзі (з «Кітченом») і 27 липня в японській Йокогамі (з «Йокогама Ф. Марінос».

Офіційний сезон для команди Олександра Зінченка розпочнеться 4 серпня в Лондоні, де на стадіоні «Вемблі» «Манчестер Сіті» зійдеться з «Ліверпулем» у боротьбі за Суперкубок Англії. Початок матчу – о 17:00.

Нагадаємо, Зінченко став першим українцем, який двічі виграв англійську прем’єр-лігу

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: