метизная компания

Сумська біатлоністка Юлія Джима: Це не останнє перше місце в цьому сезоні

Спорт | 09:53, 8.12.2018
 Поділитися

Поділитися в

Українська біатлоністка Юлія Джима прокоментувала свою перемогу у вчорашній індивідуальній гонці на першому етапі Кубка світу-18/19 в словенській Поклюці.

«Чесно, ще в минулому році очікувала, що буду першою в одній з гонок. Тоді не вийшло, але в цьому році очікувала перемоги. Рада, що з першої гонки це вдалося. Це не останнє перше місце в цьому сезоні. Я в цьому році дуже багато тренувалася і ставила великі цілі на сезон. Думаю, що буду продовжувати в тому ж напрямку.

Давно не стартувала в четвертій групі. Вчора було два варіанти – або перша, або четверта. Ризикнула вибрати четверту. Пощастило.

Я тренувалася ціле літо зі словенською командою, з чоловіками. Спасибі президенту нашої федерації, що дозволив. Спасибі словенцям, що взяли. Думаю, що сьогодні мені це допомогло. Багато часу провела саме в Поклюці. Наполовину як домашня сьогодні гонка вийшла», – цитує Юлію Джиму Укрінформ.

Нагадаємо,  6 грудня Юлія Джима виграла перше міжнародне «золото» в індивідуальній гонці в кар’єрі. Українська біатлоністка очолила загальний залік Кубка світу-18/19. 

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: