метизная компания

Сумські «політехніки» у фіналі першої футзальної ліги

Спорт | 21:21, 23.04.2019
 Поділитися

Поділитися в

Сьогодні у спорткомплексі сумського педуніверситету «Food Centre-СумДУ» та івано-франківський «Ураган-2-КФВ» зіграли матч-відповідь 1/2-гої фіналу чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги. Перший матч з рахунком 6:2 виграли івано-франківці.

У сумському півфіналі рахунок відкрили господарі – за 1 хвилину і 12-ть секунд до сирени на перерву відзначився Максим Мисловський. 24 секунди ігрового часу вистачило Дмитру Ігумнову аби подвоїти перевагу сумської команди. В середині другого тайму півхвилини вистачило Руслану Острозі аби оформити «дубль» і ліквідувати «дефіцит» у чотири м’ячі.

За п’ять з половиною хвилини до завершення другого тайму Роман Зеленський забиває п’ятий гол у ворота івано-франківської команди, а на сімнадцятій хвилині другої половини гри Костянтин Сорока в шостий раз змусив гостей розпочинати з центру майданчику. Гості за хвилину і 45-ть хвилин до завершення другого тайму змусили діставати м’яча з сітки воріт воротаря сумської команди Юрія Козаченка. А за 22-ві секунди до завершення гри «Ураган» забиває другий м’яч. Від овер-тайму сумську команду за вісім секунд до фінальної сирени врятував Максим Мисловський – 7:2 і «Food Centre-СумДУ» у фіналі чекає переможця пари «Авангард» (Краматорськ) – «Епіцентр К Таїрова» (Одеса).

Sumy.Today

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: