метизная компания

“Суми” – “Інгулець”: рівне протистояння з нерівним рахунком

Спорт | 21:13, 30.09.2018
 Поділитися

Поділитися в

Сьогодні завершився матч 11 туру Першої ліги України між ПФК “Суми” та ФК “Інгулець”. Сумська команда добре трималася на домашньому полі, проте не змогла реалізувати гольові. 

У першому таймі сумчани грали більше в обороні, проте не змогли протриматися до кінця. М’яч залетів до сумських воріт на 40 хвилині, автором голу став нападник кіровоградського клубу Олександр Акименко. Найкращий бомбандир ФК “Інгулець” забив ювілейний 100 гол у Першій Лізі.

Після перерви гравці ПФК “Суми” активізувалися і почали атакувати ворота суперника. Проте, це не врятувало команду від поразки.

Сумчани так і не змогли зрівняти рахунок, хоча мали усі можливості та шанси – команда показала гарну гру з негативним результатом. Тож, гості матчу поїхали додому з переможними трьома очками та рахунком 0:1 не на користь наших.

“Це нічийна гра. Ми ніяк не повинні були програти. У другому таймі ми створили 3-4 моменти, але не змогли скористатися ними” , – говорить головний тренер ПФК “Суми” Сергій Золотницький.

“Матч був важким. Шанси виграти були в обох команд, але нам пощастило і ми домоглися перемоги”, – прокоментував гру Сергій Лавриненко, головний тренер ФК “Інгулець”.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: