метизная компания

Телеведучий Олександр Педан проведе тренінг для сумських фізкультурників

 Поділитися

Поділитися в

8 листопада 2018 року відомий телеведучий Олександр Педан приїде у Суми, де з командою свого спортивного руху JuniorZ проведе тренінг з нових видів спорту для вчителів фізкультури. Також Олександр Педан зустрінеться з лідерами учнівського самоврядування.

«У Сумах ми зустрінемося орієнтовно із 80 вчителями фізичної культури і «прокачаємо» їх у нових видах спорту, аби далі вони впроваджували це на своїх уроках, і дітям ставало цікавіше займатися, а на сидіти на лавочці чи кидати м’яч у кільце. Також проведемо зустріч і зіграємо у флорбол із лідерами учнівського самоврядування. А ще привеземо чимало подарунків і для дітей, і для вчителів!» — розповідає Олександр Педан, лідер Спортивного руху JuniorZ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Я продовжую мандрувати Україною разом з JuniorZ! Увага???? Якщо ти хочеш, щоб ми з @juniorzua приїхали в твоє місто, під цим постом пиши: 1. Своє місто 2. Двох друзів з якими прийшли б на зустріч зі мною Я рендомно оберу джуніорзів з якими ми зустрінемося, поспілкуємося на всі теми, пограємо у флорбол(не бійтеся, це крута і легка гра, я вас навчу), і навіть обіцяю подарунки від нашого 4G партнера – компанії Київстар!!! А розпочнемо ми з м. Суми! Вже 8-го листопада приїдемо, протюнингуємо вчителів фізкультури та я зроблю першу зустріч з вами. Так що Суми, давайте коменти, дуже хочу з вами зустрітися! #juniorzkyivstar @kyivstar.official

Публикация от Oleksandr Pedan (@pedanos)

Види спорту, яких навчатимуть вчителів: чирлідинг, петанк, флорбол, фризбі, корфбол та реґбі.

Зустрічі та тренінги відбудуться у сумській школі N7, за адресою вул. Лесі Українки, 23.

Початок о 10.30.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: