метизная компания

Токар пообіцяв фінансування будівництва стадіону у в Сироватці

Спорт, Суспільство | 18:57, 7.08.2017
 Поділитися

Поділитися в

Минулими вихідними у Верхній Сироватці відбулися футбольні матчі за Кубок Заслуженого тренера України Михайла Фоменка «FOMENKO CUP-2017».

За нагороду змагалися чотири команди. В іграх за третє місце і фінал переможця визначили завдяки єдиному голу. У півфіналі місця розподілилися наступним чином: «LS Group» (В.Сироватка) – «Явір» (Краснопілля) – 0:0 (пен.3:2), «Колос» (Сумський район) – «Альянс» (Липова Долина) – 0:0 (пен.3:2).

У матчі за ІІІ місце «Явір» (Краснопілля) поступився «Альянсу» (Липова Долина) з рахунком 0:1. Гол забив Віталій Старинський.

У фіналі грали «LS Group» (В.Сироватка) – «Колос» (с.Северинівка, Сумський район). З рахунком 0:1 чемпіонами стали футболісти команди «Колос». Гол забив Артем Атаманюк.

На іграх був присутній голова обласної ради Володимир Токар. Він сказав, що з великим задоволенням подивився футбольний матч, втім більше зупинився на розвитку спорту. «Я сьогодні присутній на цьому турнірі, бо підтримую людей, які вкладають кошти в спорт, здоров’я. В даному випадку я маю на увазі Геннадія Дем’яненка, який розвиває команду «LS Group». Наразі жителі Верхньої Сироватки та прилеглих сіл просять обласний депутатський корпус підтримати дитячо-юнацький футбол і допомогти обладнати футзальний майданчик для міні-футболу. Ми розглянемо це питання і, можливо, при спільному фінансуванні з місцевим бюджетом і бізнесом зможемо допомогти».

Також голова обласної ради акцентував увагу на тому, що вкладати гроші в розвиток спорту – це найкращі інвестиції. Тому що нація повинна бути здоровою, міцною і спортивною. Тож подякував гравцям, тренерам за видовищну гру, а організаторам турніру – за розвиток спорту. Звісно ж, разом із Заслуженим тренером України Михайлом Фоменком вручив нагороди гравцям та Кубок переможцю – команді «Колос».

Відзначені були і кращі гравці команд Арсен Казарян («LS Group»), Олександр Костюченко («Явір»), Артем Атаманюк («Колос») та Віталій Старинський («Альянс»).

До речі, за вагомий внесок у розвиток футболу був відзначений подякою й голова обласної ради Володимир Токар.

Михайло Фоменко, вручаючи нагороди гравцям, сказав: «Цей матч – уже історія. Ви повинні зробити висновки з гри, не зупинятися, а йти вперед – до перемог. Бажаю кожному футболісту мотивації, вдалих ігор і прекрасних голів. Але пам’ятати, що високих досягнень можна досягти лише тяжкою працею».

Голова команди «LS Group» (В.Сироватка) Геннадій Дем’яненко, який і був ініціатором матчів, подякував командам і тренерам за гарну гру. Вболівальникам за присутність і підтримку. Голові обласної ради Володимиру Токарю, начальнику управління молоді і спорту Сумської ОДА Дмитру Лантушенку та голові Сумської райради Вадиму Акперову – за підтримку футболу.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: