метизная компания

Як змагалися сумські біатлоністи на юніорському чемпіонаті світу?

Спорт | 18:37, 28.01.2019
 Поділитися

Поділитися в

27 січня в словацькому Безно-Осрблі стартував юніорський чемпіонат світу.

У перший день були індивідуальні гонки серед юнаків і дівчат. У чоловічій гонці кращим серед українців став сумчанин Роман Боровик, який показав найякіснішу в команді стрілянину, і з двома промахами фінішував на досить високій 11-й позиції. Решта були далеко за межами топ-50.

У жіночій гонці найкращою була киянка Оксана Москаленко. Наша Тетяна Продан, яка дебютувала на такому рівні залишила незакритими чотири мішені – по одній на кожному рубежі, через що опинилася за межами 60-ти кращих. Як і Катерина Свинаренко, що пройшла вогневі рубежі з аналогічним штрафом.

У другий день бігали юніори та юніорки. Серед чоловіків в українській команді став кращим став сумчанин Богдан Цимбал, який з чотирма штрафними хвилинами фінішував 37-м. Сьогодні стрілянина стоячи біля нашого спортсмена виходила краще, але з чотирьох рубежів чисто Богдану вдалося пройти тільки один. Точніше Богдана впоратися на стрільбі не вдалося нікому з наших хлопців, а тому і в підсумковому протоколі інші українці опинилися ще нижче. Наш же Євген Івченко з тими ж чотирма хвилинами штрафу виявився 43-м, решта – набагато нижче.

Серед юніорок відразу дві наші біатлоністки за умови більш якісної стрільби претендували на призові місця. Киянка Катерина Бех була 12-й. Всього на десять секунд від Каті відстала глухівчанка Анна Кривонос, у якій на вогневих рубежах було дві хвилини штрафу. Початок гонки для Ані склалося дуже непогано: до середини дистанції вона була другою, відстаючи від переможниці лише на 4 секунди. Але промахи, допущені на двох, що залишилися рубежах, вибили з колії нашу спортсменку. Підсумок – 16-я позиція.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: