метизная компания

Завершився перший етап чемпіонату Сум з футзалу

Спорт | 21:43, 30.12.2018
 Поділитися

Поділитися в

У відкритому чемпіонаті обласного центру з футзалу зіграні матчі восьмого туру – передостаннього туру першого етапу турніру.

У групі «А» зафіксовані три нічиї у чотирьох матчах. «Миром» розійшлись «Форест» та “Lex VSK” (2:2), “Сумихімпром” та “Ураган” (4:4), «Машметал» та «Інтер-Суми» (4:4). Северинівський «Колос» з рахунком 8:2 переміг “Валедіанс”. За тур до завершення першого етапу турніру у зоні вищої ліги знаходяться “Lex VSK”, «Форест», «Колос» та «Junior». Станом на сьогодні до першої ліги проходять «Інтер-Суми», “Машметал” та “Ураган”, до другої – «Валедіанс» та «Сумихімпром».

У групі «Б» «Космос» з Саду переміг «Натон» з Постольного (5:1), а «Легіон» з Миколаївки – «Forza» (11:8). «Фенікс» та ФК «Хлібодар»-2 розійшлись «миром» (3:3), «Сучасник» програв «Linnik Sport» (3:9). Раніше у перенесеному матчі туру «Ніка» та «Сумихімпром-СДПУ-2» не змогли виявити сильнішого (5:5). При цьому «Ніка» упустила перемогу двічі пропустивши на останній хвилині матчу. У турнірній таблиці групи «Б» місця у «зоні вишки» займають “Сумихімпром-СДПУ-2”, «Легіон» (Миколаївка), «Linnik Sport» та «Космос» (Сад); у «зоні першої ліги» – «Натон» (Постольне), «Фенікс» та «Сучасник»; другої – «Ніка», «Forza» та ФК «Хлібодар»-2.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: