метизная компания

На Сумщині зафіксовано 38 мільйонерів

Економіка, Митниця | 17:45, 21.05.2018
 Поділитися

Поділитися в

З початку року жителі Сумщини задекларували майже 675 млн. грн доходів, отманих у минулому році. Це більше на 224 млн. грн, або 50 відс., ніж за відповідний період минулого року. Сумчани самостійно визначили собі податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб на суму 58,8 млн. грн та з військового збору на суму 9,6 млн. гривень. На сьогодні фактично вже сплачено 10,3 млн. грн податку на доходи фізичних осіб та майже 1,3 млн. грн військового збору, – повідомляє прес-служба ДФС у Сумській області.

Протягом січня – квітня 2018 року громадянами подано 7024 декларації, у т. ч. на отримання податкової знижки 595 декларацій.

Найбільша категорія декларантів – це ті громадяни, що отримали спадщину чи подарунки. Таких осіб налічується 2212. Також до податкових інспекцій області подано 1142 декларації особами, які продавали у минулому році сільгосппродукцію. Продавці рухомого або нерухомого майна подали 911 декларацій, що на 404 декларації більше аналогічного періоду минулого року.

Крім того, працівники фіскальної служби отримали 38 декларацій від громадян, доходи яких перевищили 1 млн. гривень. Троє із них проживають у Ромнах, 1 – Конотопі, 1- Охтирці, 27 – Сумах, 4 – Сумському районі та у Краснопіллі. Загальна сума задекларованих доходів цих громадян перевищила 318,5 млн. гривень. Найбільшу суму отриманого доходу задекларував житель обласного центру. Це був іноземний дохід на суму 34,4 млн. гривень. Громадянин сплатить 6,3 млн. грн податку на доходи фізичних осіб та 0,5 млн. грн військового збору.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: