метизная компания

На Сумщині задекларували доходи 45 мільйонерів

Економіка | 16:25, 20.01.2021
 Поділитися

Поділитися в

За підсумками деклараційної кампанії 2020 начальником Головного управління ДПС у Сумській області Наталією Кіяшко надано відповідний коментар для ЗМІ Сумщини.

Деклараційна кампанія 2020 року мала свої відмінності від попередніх років. У зв’язку із введенням у країні карантинних заходів термін для подання декларацій про майновий стан і доходи був подовжений. Також, значно ускладнився процес декларування, оскільки переважна частина громадян подавали декларації особисто до податкових органів у паперовому вигляді.

Проте, всупереч складній ситуації, сумлінні платники податків Сумщини протягом 2020 року все ж таки продемонстрували відповідальне ставлення до свого конституційного обов’язку.

Так, станом на 01.01.2021 по області подано 10566 декларацій про майновий стан і доходи громадян.

Із загальної кількості декларацій подано 6924 обов’язкових декларацій та 3642 декларації для отримання податкової знижки.

За результатами поданих декларацій громадяни задекларували до сплати податку на доходи фізичних осіб у сумі 29,4 млн гривень та військового збору на загальну суму 5,3 млн гривень.

Також 45 громадян Сумської області добровільно задекларували доходи, отримані протягом 2019 року, понад 1 млн гривень. Загальна сума задекларованих доходів цих громадян досягла 363,6 млн гривень.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: