метизная компания

Сумський водоканал хоче ще три мільйони

Економіка, ЖКГ | 11:17, 27.02.2019
 Поділитися

Поділитися в

Сумське КП «Міськводоканал» подало черговий запит на виділення додаткового фінансування. Цього разу мова йде про реконструкцію приміщення на вул. Воскресенська, 15, під сервісний центр КП «Міськводоканал», на яку потрібно 3 млн. грн., пише Ваш шанс.

Нагадаємо: депутати міськради передали комунальне приміщення площею 136 кв. м. на вул. Воскресенської, 15, в безкоштовне користування і на баланс КП «Міськводоканал» під створення сервісного центру ще в жовтні 2017 року. При цьому директор КП Анатолій Сагач запевняв, що приміщення не потребують особливих вкладень, оскільки колишній орендар зробив в ньому ремонт і містив в належному стані.

Але буквально через місяць Анатолій Сагач повідомив міському керівництву, що вони обстежили приміщення і встановили, що для його нормальної експлуатації все ж потрібно робити капремонт як внутрішніх приміщень, так і фасадної частини, і за їхніми підрахунками на реконструкцію потрібно 850 тис. грн. Депутати тоді грошей не виділили. І ось, через рік після передачі приміщення водоканалу, необхідна на реконструкцію сума зросла відразу в три з половиною рази.

Сагач вважає, що створення сучасного сервісного центру має стати одним із пріоритетних завдань підприємства в поточному році, оскільки Суми і так вже сильно відстають від інших міст в питанні комплексного обслуговування споживачів за новими стандартами. Сьогодні підприємство активно проводить підготовку персоналу, розроблена чітка система надання якісного і доступного сервісу з подальшим розширенням спектра онлайн-послуг, і зупинка тільки за приміщенням, яке КП через складне фінансове стану не може облаштувати своїми силами.

Найближчим часом питання з реконструкції приміщення на вул. Воскресенської, 15, під сервісний центр водоканалу розгляне планово-бюджетна комісія міськради.

Если Вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

The Sumy Post в Telegram та Facebook. Цікаві й оперативні новини, фото, відео. Підписуйтесь на наші сторінки!

Суми – місто герой
comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: